eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

A világ legrosszabb turistái

Előkelő helyet vívtak ki maguknak a britek a világ legkellemetlenebb turistáit rangsoroló listán. Egy másik kiadvány sem jár a szigetországiak kedvében: az útikönyv a britek tehetségtelen sztárocskák iránti rajongását figurázza ki.

A legproblémásabb utazók listáját 15 ezer európai szállodai alkalmazott megkérdezése alapján állították össze. Eszerint a britek az ötödik legkellemetlenebb turisták, a harmadik leggyakoribb panaszkodók és az amerikaiak után a második legrosszabbul öltözöttek.

Még a nagy-britanniai hotelek menedzserei is azt mondták, hogy honfitársaik az egyik legkellemetlenebb és legkevésbé udvarias vendégek.

Minden kellemetlenség mellett megéri azonban briteket vendégül látni, mert az amerikaiak és az oroszok után átlagosan ők költik a legtöbbet.

A másik kellemetlen momentum a Lonely Planet Nagy-Britanniát bemutató útikönyve, amely a britek kulturális választékosságának hiányosságain élcelődik. Kiemeli például, hogy többen szavaznak a televíziós tehetségkutató versenyeken, mint a választásokon.

A bedekker megemlíti, hogy nagyszerű ételekhez lehet hozzájutni az országban, "de a jelek szerint a britek egy részét ez nem érdekli".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×