eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Harmadszor is megnősül a rock nagypapa?

Két házassága válással végződött, de a jelek szerint Mick Jagger harmadszor is igába hajtja a fejét. A Rolling Stones 63 éves frontembere a hírek szerint elveszi barátnőjét, akit vadonatúj gyűrűvel az ujján fényképeztek le a minap New York-ban.

Öt éve van együtt Mick Jagger és L'Wren Scott. A pár sok órát - és több százezer fontot - szánt új londoni otthona berendezésére. A házat tavaly nyáron vásárolták hatmillió fontért (2,2 milliárd forintért).

A házasságról szóló pletykákat az indította el, hogy a 40 éves amerikai L'Wren eddig soha nem viselt olyan csillogó gyűrűt, mint amilyen most díszíti a gyűrűsujját.

Jagger barátai szerint többet nem is fog a nagyközönség megtudni, csak ha már kimondták a boldogító igent, a rocksztár ugyanis kínosan óvja a magánéletét.

Õk már azt is csodának tartják, hogy L'Wren egy nyilvános eseményen viselte a gyűrűt. Persze az sem kizárt, hogy direkt csinálták, és most élvezik a pletykákat.

Sir Mick szóvivője egyébként cáfolta, hogy a pár esküvőre készül.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×