INFORÁDIÓ
2021. szeptember 18. szombat
Diána

sberbank

2021.09.15. 12:03

Befektetési és hitelfelvételi tanácsok infláció idejére

A jegybank kamatemelési ciklust hirdetett, a szakértők két százalék körüli alapkamat mértéket jósolnak az év végére. Ez elhozza magával, hogy újra érdemes befektetni a rendelkezésre forrásokat. A kérdés, hogy mibe tegye a pénzét, akinek van.
2021.06.09. 13:08

Az NHP Hajrá után jönnek megint a drágább piaci hitelek

A vállalkozások és a bankok várakozásaival szemben nem növeli tovább a jegybank az államilag támogatott hitelek legnagyobb részét lefedő NHP Hajrá keretét. Ez tulajdonképpen a kedvezményes hitelek végét jelenti, jönnek újra a piaci kamatok.
2021.05.12. 15:58

Támogatott hitelek: még lehet egy nagy hajrá

A Sberbanknál is arra biztatják az érintetteket, hogy hosszú távon gondolkozzanak, a kedvező források idén év végéig érhetők el teljes biztonsággal - mondta a pénzintézet termékfejlesztési vezetője.
2021.04.21. 12:18

Szakértő: minden gazdasági visszaesés, egyben lehetőségek tárháza is

A korlátozások fokozatos feloldásával a piaci szakértők a gazdaság ugrásszerű meglódulását várják, a vélemények megoszlanak a mértékéről, és az egyes ágazatok sem egyenlően fognak részesülni belőle – mondta Horváth István, a Sberbank treasury vezetője.
2020.11.18. 15:06

A koronavírus-válság átalakítja a hazai munkaerőpiacot is

A gazdasági visszaesés számtalan állástalant hagyott maga után, és jön még a második hullám is. A kkv-szektor valamekkora felszívóerővel bír, de a szakértők attól tartanak, hogy a nem megfelelő képzettségük miatt sokan állás, illetve munkaerő nélkül maradnak.
2020.11.11. 13:45

Újabb segítséget kap a turisztikai szektor, de még a taxisok is

A gazdasági visszaesésre tekintettel bővült ősszel a támogatott állami hitelfelvételre jogosult vállalkozások köre. Így többek között a turisztikai szektor szereplői és az agrárvállalkozások is részesülhetnek az igényeikre szabott kedvezményes hitelekből.
2020.10.21. 11:01

Szakértő: olcsó a pénz, most érdemes hitelt felvenni

Horváth István, a Sberbank treasury vezetője az InfoRádióban úgy vélekedett, most érdemes külső források után nézni, de a jegybanki alapkamatból tájékozódni egy vállalkozásnak már kevés.
2020.09.30. 13:51

Átrendezték a banki piacot a támogatott hitelek

Három hónapja elérhető a vállalkozások számára a Széchenyi Kártya Plusz konstrukció. Az államilag támogatott hitelek átrendezték a piacot, változott a kölcsönigénylők köre és a hitelfelvételi szándék is.
2020.09.23. 13:04

Elemző az inflációról: válaszút előtt áll az MNB

Egyelőre a kivárás jellemzi a jegybanki döntéseket – így értékelte a Monetáris Tanács keddi kamatdöntő ülését, illetve az MNB elmúlt időszakban tett lépéseit az InfoRádióban Horváth István, a Sberbank treasury vezetője.
2020.09.16. 15:22

Érdekes felmérés a babaváró hitelek piacáról

Nemrégiben volt egyéves a babaváró hitel, a népszerű külcsönről készült felmérésről beszélt az InfoRádióban Fodor Tamás, a Sberbank lakossági üzletágért felelős igazgatósági tagja.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018