INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

lövöldözés

2020.06.28. 09:16

Halálos lövöldözés egy amerikai tüntetésen

Egy ember meghalt, egy másik pedig megsebesült szombat este a Kentucky állambeli Louisville-ben, a Jefferson Square Parkban, ahol rendszeresen tüntetéseket tartanak, amióta márciusban rendőrök megöltek a városban egy fekete nőt.
2020.06.12. 20:56

Egy ámokfutás árnyékában: kell-e őr a szlovák iskolákba?

Egész Szlovákiát megdöbbentette a ruttkai iskolában történt csütörtöki támadás, amely két halálos áldozatot és öt sebesültet követelt. A támadásban elhunyt igazgatóhelyettes emlékére sok százan gyújtottak gyertyát. Az eset kapcsán párbeszéd indult az iskolák biztonságának megerősítéséről. Egy megszólaltatott magyar iskolaigazgató biztonsági őröket alkalmazna, a szakpszichiáter szerint az ilyen intézkedés túlzó. 
2020.02.20. 20:56

Mélységesen rasszista volt a német ámokfutó

Lelőtt kilenc migrációs hátterű - bevándorló vagy bevándorló családban született - embert, további hat személyt pedig megsebesített, végül meggyilkolta édesanyját és magával is végzett egy "mélységesen rasszista" beállítottságú német férfi Hanauban - ismertette a német szövetségi legfőbb ügyész a Frankfurthoz közeli városban előző este történt lövöldözés ügyében indított nyomozás első, előzetes megállapításait.
2020.02.20. 11:41

Hivatalos bejelentés: terrorcselekmény volt a németországi vérengzés

Szélsőjobboldali terrorcselekmény lehetett a kilenc halálos áldozatot követelő éjszakai lövöldözés a németországi Hanauban a nyomozás első, előzetes megállapításai szerint - mondta Hessen tartomány belügyminisztere csütörtökön a tartományi gyűlésben (Landtag).
2020.02.20. 06:30

Fordulat a németországi merényletek ügyében - videó

A legfrissebb rendőrségi információk szerint kilenc embert lőttek le a Frankfurt am Main melletti Hanau városban két helyszínen szerda este. Csütörtök hajnalban holtan megtalálták a feltételezett tettest az apja otthonában. Hátrahagyott egy levelet és egy videóüzenetet is.
2019.12.19. 17:24

Lövöldözés Moszkva belvárosában

Egy ismeretlen elkövető tüzet nyitott csütörtök este Moszkva belvárosában, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) székházánál. Az Izvesztyija című lap három halálos áldozatról tud.
2019.12.10. 11:14

Főbe lőtte magát az ostravai ámokfutó

A cseh rendőrség közölte: végzett magával az a férfi, aki kedd reggelben az ostravai egyetemi kórház traumatológiáján hat embert megölt és hármat megsebesített.
2019.12.10. 09:22

Lövöldözés, halottak egy cseh kórházban

Szökésben van a lövöldöző, hajtóvadászatot indítottak ellene. Andrej Babis cseh kormányfő lemondta programjait és a helyszínre tart. A cikkünk frissül.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018