INFORÁDIÓ 
2020. április 10. péntek
Zsolt

lövöldözés

2020.02.20. 20:56

Mélységesen rasszista volt a német ámokfutó

Lelőtt kilenc migrációs hátterű - bevándorló vagy bevándorló családban született - embert, további hat személyt pedig megsebesített, végül meggyilkolta édesanyját és magával is végzett egy "mélységesen rasszista" beállítottságú német férfi Hanauban - ismertette a német szövetségi legfőbb ügyész a Frankfurthoz közeli városban előző este történt lövöldözés ügyében indított nyomozás első, előzetes megállapításait.
2020.02.20. 11:41

Hivatalos bejelentés: terrorcselekmény volt a németországi vérengzés

Szélsőjobboldali terrorcselekmény lehetett a kilenc halálos áldozatot követelő éjszakai lövöldözés a németországi Hanauban a nyomozás első, előzetes megállapításai szerint - mondta Hessen tartomány belügyminisztere csütörtökön a tartományi gyűlésben (Landtag).
2020.02.20. 06:30

Fordulat a németországi merényletek ügyében - videó

A legfrissebb rendőrségi információk szerint kilenc embert lőttek le a Frankfurt am Main melletti Hanau városban két helyszínen szerda este. Csütörtök hajnalban holtan megtalálták a feltételezett tettest az apja otthonában. Hátrahagyott egy levelet és egy videóüzenetet is.
2019.12.19. 17:24

Lövöldözés Moszkva belvárosában

Egy ismeretlen elkövető tüzet nyitott csütörtök este Moszkva belvárosában, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) székházánál. Az Izvesztyija című lap három halálos áldozatról tud.
2019.12.10. 11:14

Főbe lőtte magát az ostravai ámokfutó

A cseh rendőrség közölte: végzett magával az a férfi, aki kedd reggelben az ostravai egyetemi kórház traumatológiáján hat embert megölt és hármat megsebesített.
2019.12.10. 09:22

Lövöldözés, halottak egy cseh kórházban

Szökésben van a lövöldöző, hajtóvadászatot indítottak ellene. Andrej Babis cseh kormányfő lemondta programjait és a helyszínre tart. A cikkünk frissül.
2019.12.06. 10:04

Autós üldözés és lövöldözés lett a sikertelen ékszerrablásból

Két fegyveres rabló, az UPS csomagküldő szolgálat egyik alkalmazottja és egy járókelő meghalt egy sikertelen ékszerlopás utáni autós üldözésben és lövöldözésben a floridai Miamiban - közölték az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a rendőrség illetékesei.
2019.11.18. 19:09

Ámokfutás Oklahomában: sok halott

Lövöldözés tört ki az egyesült államokbeli Oklahomában hétfőn, az első jelentések szerint három halottja és több sebesültje van az ámokfutásnak - jelentette az amerikai ABC televízió.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018