INFORÁDIÓ
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia

közbeszerzés

2021.07.13. 19:53

Újabb állomásához érkezett a csepeli közpark tervezése

Közbeszerzési pályázatot hirdettek a Csepelen tervezett új közpark területén kialakítandó vizes élőhely (úgynevezett wetland) és a kék–zöld infrastruktúrába integrált csapadékvíz gazdálkodás ellátásának tervezésére – közölte Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
2021.06.16. 07:05

Megújul a terézvárosi Podmaniczky utca

A Budapesti Közlekedési Központ Igazgatósága jóváhagyta a VI. kerületi Podmaniczky utca felújításának kivitelezésére irányuló feltételes közbeszerzési eljárás elindítását. Eredményes eljárás lefolytatása és a forrás biztosítása esetén a munkák előreláthatóan idén ősszel kezdődhetnek.
2021.01.04. 10:30

Szakaszos buszsáv, elkerülő: már látszik, mi történhet a Budakeszi úttal

Vitézy Dávid hozta nyilvánosságra, hogy kiírták a közbeszerzési felhívást buszsáv tervezésére az útvonalon. A Budakeszi úti állandó dugók nagy hatással vannak a Zsámbéki-medence térségére, a problémát főként a közösségi közlekedés előnyben részesítésével oldanák meg.
2020.12.23. 17:20

Kissé elakadt a Citadella-projekt

A generáltervezői feladataira kiírt közbeszerzés eredménytelen lett, miután csak érvénytelen ajánlatok érkeztek a felhívásra.
2020.09.08. 16:50

Négyen pályáznak a Lánchíd felújítására

Az augusztus 11-én közzétett részvételi felhívásra tizennégy gazdasági szereplő jelezte érdeklődését. Közülük végül négy nyújtott be részvételi jelentkezést – közölte a BKK.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018