INFORÁDIÓ 
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella

fővárosi közgyűlés

2020.01.29. 17:24

Állandó párbeszédbe kezd a főváros a budapestiekkel

Módosította a fővárosi önkormányzat szervezeti és működési szabályzatát (szmsz) a Fővárosi Közgyűlés, és eszerint a főváros költségvetésébe, nagyobb és kisebb projektjeibe is beleszólhat a lakosság.
2019.12.11. 15:12

Döntött a főváros: ingyen utazhatnak az álláskeresők a BKV járatain

Az álláskeresők ingyenes BKV-használatáról és személyi kérdésekről is döntöttek a képviselők a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén. Az ülés közben az is kiderült, hogy Karácsony Gergely főpolgármester Pokorni Zoltánt, a XII. kerület fideszes polgármesterét is delegálja a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsába a Városháza képviseletében. Létrehozták a Fővárosi Érdekegyeztető Tanácsot is.
2019.11.08. 14:30

Még novemberben sorcsere jöhet a fővárosi cégek vezetésében

Vannak olyan jelenlegi fővárosi cégvezetők, akiknek bizalmat adna Karácsony Gergely, a számuk nagyobb lesz, mint nulla - mondta a főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában. A többséget azonban biztosan leváltják, a pályázatokat is kiírják. Arról is beszélt, hogy az önkormányzati cégek nem lehetnek a pártok zsákmányai, de a társaságok vezetésébe máris beszavaztak jó néhány, korábbról ismert baloldali és liberális politikust.
2019.11.05. 20:05

Karácsony Gergely: zsákmányt ne akarjon senki!

A főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, milyen tervekkel és témákkal látogat el a szerdai kormányülésre, illetve azt is, kikre számít a fővárosi tulajdonú cégek élén. Bejelentette: valamilyen formában kitiltaná a hajókat a Duna belvárosi szakaszáról.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018