INFORÁDIÓ
2021. február 26. péntek
Edina

benjamin netanjahu

2021.02.18. 06:57

Kiderült, miről tárgyalt Biden és Netanjahu

Megválasztása óta első alkalommal folytatott beszélgetést Joe Biden amerikai elnök Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel - közölték Washingtonban és Tel-Avivban.
2021.02.08. 15:17

Bíróság előtt Netanjahu

Megkezdődött az izraeli miniszterelnök korrupciós perének érdemi tárgyalása Jeruzsálemben, néhány héttel a március 23-i parlamenti választások előtt.
2021.01.11. 16:35

Izrael Joe Biden beiktatása előtt telepeket létesít

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök utasítást adott Ciszjordániában több száz új telepes lakás felépítésének előmozdítására – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.
2020.10.21. 13:23

Működik a zárlat: van ország, ahol tartósan visszaszorul a járvány

Az izraeli média úgy tudja, titkos háttérmegállapodás született Benjámin Netanjahu kormányfő és az ultraortodox pártok között, amely szerint kifelé szigorú retorikát hangoztatnak a járványügyi szabályok fontosságáról, de a kulisszák mögött egyeztetnek lépéseikről. A miniszterelnöki hivatal ezt tagadja.
2020.05.26. 07:37

Benjamin Netanjahu: megvalósul Ciszjordánia egyes részeinek annexiója

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök hétfőn Jeruzsálemben ígéretet tett arra, hogy a közelgő hónapokban megvalósítja Ciszjordánia egyes részeinek annexióját, jelezve eltökéltségét, hogy e tervét az egyre erősödő nemzetközi bírálatok ellenére is tovább viszi.
2020.05.24. 17:57

Bíróság elé állt Benjamin Netanjahu

Megkezdődött a bírósági eljárás Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök ellen korrupció, csalás és hivatali visszaélés vádjával vasárnap Jeruzsálemben.
2020.04.20. 18:59

Vége a patthelyzetnek Izraelben

Benjámin Netanjahu, a jobboldali Likud párt, és Beni Ganz, a centrista Kék-fehér párt elnöke hétfő este Jeruzsálemben a miniszterelnöki rezidencián megállapodásra jutott az egységkormányról - jelentette a tizenhármas kereskedelmi televízió esti híradása.
2020.03.26. 19:54

Véget érhet a patthelyzet Izraelben

Beni Ganz, az ellenzéki centrista Kék-fehér párt elnöke sajtóhírek szerint alkut kötött Benjámin Netanjahu ügyvivő miniszterelnökkel, a jobboldali Likud párt vezetőjével, és beszáll egy általa vezetett kormányba. Ganzot, aki több képviselővel kivált a Kék-Fehér pártból - csütörtök délután már meg is választották a törvényhozás elnökévé.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018