INFORÁDIÓ 
2020. november 27. péntek
Virgil

ajándék

2019.12.17. 21:14

Mintha ismerős lenne a szlovákok eme karácsonyi szokása

Az egyik legnagyobb szlovákiai bevásárlóközpont decemberi felmérése szerint a vásárlók 27 százaléka hagyja a karácsonyi ajándékok beszerzését közvetlen a szenteste előtti időszakra. Az utolsó pillanatra hagyott vásárlást egyre több vásárlónál tapasztalják az üzletközpontban.
2019.12.07. 13:29

Minden termékkörben meredeken nő a fogyasztás Magyarországon

Az Országos Kereskedelmi Szövetség tapasztalata szerint már nemcsak az alapvetőnek számító élelmiszerek fogynak jobban, mint korábban, hanem második éve bővül az iparcikkek értékesítése is, ami arra utal, hogy a lakosság jövedelmi viszonyai tartósan javultak.
2018.12.27. 18:25

Újabb roham várható a boltokban

Idén is megrohamozhatják a vásárlók közvetlenül karácsony után a boltokat - közölte a fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár az InfoRádióban. Keszthelyi Nikoletta szerint a problémás karácsonyi ajándékot sok kereskedő visszaveszi, de jogszabályi kötelezettségük erre nincs.
2018.12.22. 15:11

"Ez a kampány a szakmát is megosztja"

A korábbi években a REX kutyaotthon is indított karácsony idején örökbeadási kampányokat, idén azonban felhagytak vele. A tapasztalatok szerint ugyanakkor, ha nincs kampány, nincs több örökbefogadó sem az ünnepi időszakban - mondta az InfoRádiónak Koleszár István, a Rex Kotyaotthon Alapítvány igazgatója.
2018.12.21. 18:55

Az élmények és az alacsonyabb fák az idei karácsony kedvencei

A magyar internetezők többsége idén élményt nyújt át ajándékként karácsonykor - derül ki az egyik felmérésből, melyet a kutatás egyik készítője, a GKI Digital üzletágvezetője ismertetett. Madar Norbert az InfoRádióban hangsúlyozta: a legnépszerűbb fenyő idén a nordmann lesz, de csak elvétve állítanak plafonig érő fát a magyarok.
2018.12.21. 15:25

Íme néhány fontos szabály és tanács, ami még jól jön ajándékvásárláskor

Az üzletek évről-évre egyre több és látványosabb akciós ajánlattal készülnek a vásárlók rohamára. A Budapesti Békéltető Testülethez forduló fogyasztók többször kifogásolták többek között azt, hogy utóbb rájöttek: a kedvezményes árként feltüntetett összegek az eredetinél is magasabbak voltak.
2018.12.20. 11:44

Vigyázzon, hol és mit vásárol – kellemetlen meglepetések érhetik

Nagy veszélyt jelenthet a hamisított és ellenőrizetlen forrásból származó műszaki termékek megjelenése, ezért körültekintően érdemes vásárolni, akár online felületen, akár boltban – hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT).
2018.12.09. 20:39

Szlovákiában a mobiltelefon a karácsonyi sláger

A szlovákiai felnőtt lakosságnak közel a fele 250, 36 százaléka pedig 100 és 250 euró közötti összeget szán az ajándékvásárlásra. Egy felmérés szerint az alsó tagozatos gyermekek legnagyobb vágyálma a mobiltelefon, a felsősök – akiknek vélhetően már van okostelefonjuk – inkább márkás ruházatnak vagy készpénznek örülnének.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018