eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Nyitókép: police.hu

Kokaint és marihuánát terített egy vállalkozó Budapesten - videó

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói fogtak el egy 49 éves férfit, miután információjuk volt arról, hogy kábítószert - kokaint és marihuánát - értékesít rendszeresen Budapesten.

KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2024. április 15-én jelentek meg P. Attila budapesti irodájánál, ahol tetten érték, amint kábítószert értékesített egy pusztazámori vásárlójának. A rendőrök a vevőt igazoltatták, gépkocsiját átvizsgálták. A kesztyűtartóból előkerült alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöld növényi törmelék, valamint nejlontasakban fehér por - olvasható a police.hu oldalon.

A nyomozók rajta kívül még azonosítottak és előállítottak egy olyan budapesti fogyasztót is, aki rendszeresen vásárolt P. Attilától. Mindkét férfit kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, a korábban vásárolt drogot is lefoglalták.

police.hu
police.hu

P. Attilát a nyomozók még aznap elfogták, kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság április 18-án elrendelt.

A KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a fogyasztókhoz és a P. Attilához köthető ingatlanokban április 15-én kutatásokat tartottak. Lefoglaltak több mint 700 adag kábítószert – marihuánát és kokaint, amelynek feketepiaci értéke közel 4 millió forint –, valamint több mint 3 millió forintot és közel 1500 eurót. Ezen kívül kereskedelemhez használatos eszközöket is: alufóliát, önzáró tasakokat, fóliázógépet, illetve mérlegeket is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×