eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Nyitókép: police.hu

Kokaint és marihuánát terített egy vállalkozó Budapesten - videó

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói fogtak el egy 49 éves férfit, miután információjuk volt arról, hogy kábítószert - kokaint és marihuánát - értékesít rendszeresen Budapesten.

KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2024. április 15-én jelentek meg P. Attila budapesti irodájánál, ahol tetten érték, amint kábítószert értékesített egy pusztazámori vásárlójának. A rendőrök a vevőt igazoltatták, gépkocsiját átvizsgálták. A kesztyűtartóból előkerült alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöld növényi törmelék, valamint nejlontasakban fehér por - olvasható a police.hu oldalon.

A nyomozók rajta kívül még azonosítottak és előállítottak egy olyan budapesti fogyasztót is, aki rendszeresen vásárolt P. Attilától. Mindkét férfit kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, a korábban vásárolt drogot is lefoglalták.

police.hu
police.hu

P. Attilát a nyomozók még aznap elfogták, kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság április 18-án elrendelt.

A KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a fogyasztókhoz és a P. Attilához köthető ingatlanokban április 15-én kutatásokat tartottak. Lefoglaltak több mint 700 adag kábítószert – marihuánát és kokaint, amelynek feketepiaci értéke közel 4 millió forint –, valamint több mint 3 millió forintot és közel 1500 eurót. Ezen kívül kereskedelemhez használatos eszközöket is: alufóliát, önzáró tasakokat, fóliázógépet, illetve mérlegeket is.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×