eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Unsplash.com

Szolgálaton kívüli biztonsági őr késelt egy szórakozóhelyen – videó

A vád szerint a 29 éves férfi egy VII. kerületi szórakozóhelyen – ahol biztonsági őrként dolgozott – megkéselte ismerősét, aki miatt el akarták bocsátani a munkahelyéről.

A vádirat szerint az egyik vádlott – egy 29 éves férfi – biztonsági őrként dolgozott egy VII. kerületi szórakozóhelyen. 2020. június 29-én egy ismerősével, a sértettel együtt italozott a sértett lakásán, és kábítószert is fogyasztottak.

A két férfi késő délután azonban összeszólalkozott egy korábbi sérelem miatt. A sértett hazament és felhívta a vádlott egyik munkatársát, aki előtt negatív színben tüntette fel a vádlottat. Ennek hatására végül a vádlottnak telefonon fel akart mondani a főnöke.

Ezek után mindkét férfi a gyanúsított munkahelyére, a VII. kerületi szórakozóhelyre ment. Itt a vádlott megkérte egy 27 éves ismerősét, az ügy másik vádlottját, hogy menjen vele, mert egy konfliktust szeretne rendezni, valamint magához vett egy zsebkést is.

Amikor a vádlott meglátta, hogy a sértett a kollégáival beszélget, szidalmazni kezdte és rátámadt a férfira, aki védekezni kényszerült. A bántalmazásba bekapcsolódott a vádlott társa, a 27 éves férfi is, a sértettet ütlegelni kezdte. Ezt kihasználva, a 29 éves vádlott a sértetthez lépett, és a nála lévő zsebkéssel megszúrta őt a hátán. Ekkor a jelenlévő biztonsági őrök szétválasztották a verekedőket.

A szúrással a vádlott életveszélyes sérülést okozott a sértettnek.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg bűnügyi felügyeletben lévő 29 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés, valamint közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt a vádiratban. 27 éves társával szemben garázdaság vétsége a vád, és az ügyészség azt indítványozza, hogy a bíróság őt ítélje pénzbüntetésre.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×