eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Police.hu

Televíziós vetélkedőn lett milliomos a nyíregyházi késelő

A sajtóban csomagtartós gyilkosként is emlegetett férfiről azt gondolták a szomszédai, hogy rendezetten él, nincsenek anyagi gondjai.

A közgazdász végzettségű, főkönyvelőjént dolgozó férfinak a Blikk értesülése szerint állandó anyagi gondjai voltak, hiába adta el mindenét, képtelen volt kimászni a gödörből.

A lap úgy tudja, hogy a nyíregyházi butik eladónőjét is azért támadta meg, mert rabolni akart. Egy piros csipkeruhát, egy női felsőt és egy női táskát csomagoltatott be a nővel, majd a pultot megkerülve először pisztollyal fenyegette a nőt, majd kést ránott és több helyen megsebezte. A férfi a késes támadásról azt állította, nem akarta megszúrni a nőt, sőt, azt sem vette észre, hogy az asszony megsebesült.

A rendőrség megerősítette azokat a korábbi híreket, amelyek szerint a férfi másik áldozatának, a vásárlásba menet eltűnt fiatal mándoki nőnek

valószínűleg azért kellett meghalnia, mert fájdalmat okozott a férfinak aktus közben. A férfi erre dühbe gurult, halálra szurkálta áldozatát, a holtestet pedig apja kocsijának csomagtartójába rejtette.

Közben az ORFK cáfolta azokata sajtóhíreket, hogy a túlórakorlát miatt nem vizsgálták meg azonnal a nyíregyházi bolti késelő kocsijának rakterét, amelyből a fiatal nő holtteste előkerült. Az üggyel kapcsolatban tényfeltáró vizsgálat indult a rendőrségnél, ami alapján további eljárások következhetnek. Erről itt, a nyíregyházi támadásról és a fiatal nő meggyilkolásáról pedig itt és itt számolt be az Infostart.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×