INFORÁDIÓ 
2019. július 17. szerda
Elek, Endre

késelés

gyilkosság

nyíregyháza

Televíziós vetélkedőn lett milliomos a nyíregyházi késelő

Televíziós vetélkedőn lett milliomos a nyíregyházi késelő

Infostart

A sajtóban csomagtartós gyilkosként is emlegetett férfiről azt gondolták a szomszédai, hogy rendezetten él, nincsenek anyagi gondjai.

A közgazdász végzettségű, főkönyvelőjént dolgozó férfinak a Blikk értesülése szerint állandó anyagi gondjai voltak, hiába adta el mindenét, képtelen volt kimászni a gödörből.

A lap úgy tudja, hogy a nyíregyházi butik eladónőjét is azért támadta meg, mert rabolni akart. Egy piros csipkeruhát, egy női felsőt és egy női táskát csomagoltatott be a nővel, majd a pultot megkerülve először pisztollyal fenyegette a nőt, majd kést ránott és több helyen megsebezte. A férfi a késes támadásról azt állította, nem akarta megszúrni a nőt, sőt, azt sem vette észre, hogy az asszony megsebesült.

A rendőrség megerősítette azokat a korábbi híreket, amelyek szerint a férfi másik áldozatának, a vásárlásba menet eltűnt fiatal mándoki nőnek

valószínűleg azért kellett meghalnia, mert fájdalmat okozott a férfinak aktus közben. A férfi erre dühbe gurult, halálra szurkálta áldozatát, a holtestet pedig apja kocsijának csomagtartójába rejtette.

Közben az ORFK cáfolta azokata sajtóhíreket, hogy a túlórakorlát miatt nem vizsgálták meg azonnal a nyíregyházi bolti késelő kocsijának rakterét, amelyből a fiatal nő holtteste előkerült. Az üggyel kapcsolatban tényfeltáró vizsgálat indult a rendőrségnél, ami alapján további eljárások következhetnek. Erről itt, a nyíregyházi támadásról és a fiatal nő meggyilkolásáról pedig itt és itt számolt be az Infostart.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018