eur:
389.32
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
DNS-t keresnek az erőszakkal vádolt mentősök ügyében

DNS-t keresnek az erőszakkal vádolt mentősök ügyében

Az ügyészség indítványára egy DNS-szakértő vizsgálja meg annak a mentőautónak a belsejét és eszközeit, amelyben a gyanú szerint szexuálisan közeledett az ápoló és a sofőr egy kamasz lányhoz – tudta meg a Blikk.

Az új vizsgálat miatt várhatóan csak szeptemberben érhet véget a nyomozás, noha korábban úgy tűnt, a mentősök ártatlansága kiderül,már a lakhelyelhagyási tilalmukat is megszüntette a bíróság.

A Blikk információja szerint a hemogenetikus azokat a tárgyakat, eszközöket vizsgálja meg, amelyek a mentőautóban voltak, amikor a sértett és a gyanúsítottak is ott tartózkodtak. Vélhetően különböző testnedvek nyomait keresik. Az biztos, hogy a mentőben a lány rosszul lett, többször is hányt, és a tőle származó anyagmaradványok bármin rajta lehetnek. 

Féja András, az egyik gyanúsított mentő ügyvédje azt mondta, ügyfele továbbra sem dolgozhat, és nagyon reménykedett benne, hogy még  júliusban lezárul a nyomozás, de félő, hogy az új fejlemények miatt újabb két hónappal meghosszabbítják.

Tavaly egy 17 éves lány azzal vádolta meg mentősöket, hogy miután rosszul lett egy budapesti gyermekotthonban, és elindultak vele a kórház felé, egyszer csak megálltak, szexuális ajánlatot tettek neki, intim testrészeit fogdosták. A két mentős ellen szexuális erőszak bűntett miatt eljárás indult. Korábban az orvosi vizsgálat semmilyen nyomot nem talált a lányon, ami szexuális erőszakra utalt volna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×