eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Elkapták a pénzcsinálót

A nyomozók azonosították majd elfogták azt a taktakenézi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint tízezer illetve húszezer forintos bankjegyeket hamisított.

Pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság T. Ervin 39 éves taktakenézi lakossal, illetve G. Katalin 43 éves és N. Dávid 20 éves miskolci lakosokkal szemben.

A 39 éves gyanúsított több tízezer és húszezer forintos bankjegyeket hamisított. A rendőrök a férfi alsózsolcai házában tartott házkutatáson nyomtatót és hamis, azonos sorozatszámú bankjegyeket foglaltak le. Az ügyben szereplő 43 éves gyanúsított a fiának adta oda a fénymásolt pénzt, hogy azt egy miskolci kisboltban váltsa fel. A Miskolci Rendőrkapitányság T. Ervint bűnügyi őrizetbe vette, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - írta a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×