eur:
392.82
usd:
367.89
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

1500 euró egy ember ára

Szegeden és Sándorfalván fogtak el két férfit, akik fejenként 1500 euróért csempésztek embereket Szerbiából és Romániából Magyarországra - adta hírül a police.hu.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai a Terrorelhárítási Központ és a KR Bevetést Támogató Osztály segítségével 2017. június 13-án Sándorfalván illetve Szegeden, összehangolt akció során fogtak el két férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi pénzért – fejenként átlagosan 1500 euróért – vállalta, hogy Szerbiában és Romániában tartózkodó illegális migránsokat juttat Magyarország, illetve az Európai Unió területére.

Az ügyben KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására - olvasható a police.hu-n

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×