eur:
395.91
usd:
366.9
bux:
65670.44
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Egy tizenöt éves fiatalt állítottak elő a tatabányai holttestekkel kapcsolatban

Előállítottak egy 15 éves fiatalt vasárnap délután Tatabányán a városban reggel talált holttestekkel összefüggésben - tudatta honlapján a rendőrség.

"A rendőrök 2017. április 30-án 14 óra 55 perckor az emberölések kapcsán előállítottak egy 15 éves tatabányai lakost. A fiatal elszámoltatása jelenleg is folyamatban van" - olvasható a police.hu-n.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint vasárnap reggel fél hatkor egy halott férfit találtak a Győri úton, majd fél kilenckor az előző esettől 500 méterre egy 56 éves férfi holttestéről kaptak bejelentést. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a két férfi bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Győri úti helyszín a város központjában található, a holttestet korábban egy buszmegállónak használt építményben találták meg, ahol rendszeresen hajléktalanok éjszakáztak. A második áldozatra a Reguly Antal téren találtak rá, egy tömbházak közötti füves területen.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×