eur:
389.61
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Két megyeszékhelyen is előzetesbe kerültek a dohánybolti bűnelkövetők

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szombaton azt a 20 éves férfit, aki szerdán több késszúrással megölte egy kaposvári dohánybolt fiatal alkalmazottját. A Debreceni Járásbíróság szombaton elrendelte annak a két 18 éves debreceni férfinak az előzetes letartóztatását, akik a megalapozott gyanú szerint egy dohányboltot raboltak ki.

Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék szóvivője az MTI-nek elmondta: a férfit 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba szökés, illetve elrejtőzés, továbbá az eljárás meghiúsítása, illetve a bűnismétlés veszélye miatt.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közleményében emlékeztet arra: csütörtök este Debrecen, a Bem téren lévő egyik nemzeti dohányboltba két maszkot viselő férfi ment be. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa a boltban található dohánytermékeket egy táskába pakolta.
A debreceni nyomozók éppen a közelben tartózkodtak és felfigyeltek a két férfira, azonnal utánuk mentek az üzletbe, ahol folyamatban volt a rablás.
A rendőrök a két tetten ért rablót elfogták, a bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×