eur:
394.83
usd:
370.34
bux:
65265.51
2024. április 19. péntek Emma

Lövöldözés és elfogás Csepelen - képek

Négy embert fogtak el lopás gyanúja miatt a rendőrök Csepelen. Egy személy szökésben van, miután autóval el tudott menekülni a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a főváros XXI. Kerületében, a csepeli papírgyárnál akciót hajtottak végre vasárnap. Este 9 óra körül megjelent M. Á. 35 éves férfi - aki ellen a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztályán vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás van folyamatban - és további három társa is a helyszínre érkezett.

A négy férfi egy tehergépkocsira főként bontásból származó fémszerkezeteket és alkatrészeket pakolt fel, de a helyszínen tartózkodó rendőrök tetten érték őket, és közülük hármat lopás bűncselekmény elkövetésének magalapozott gyanúja miatt elfogták.

Megpróbált elmenekülni a helyszínről M. Á. egy személygépkocsival, melyet egy nő vezetett. A menekülő férfit és az autót vezető 40 év körüli nőt a rendőrök megállásra szólították fel, de ezt figyelmen kívül hagyták és az autót az intézkedő rendőr felé kormányozták, ezért az egyenruhás több célzott lövést adott le a gépkocsi kerekére, azonban sikerült kereket oldaniuk. Az autót később néhány utcával arrébb üres állapotban találták meg a rendőrök.

A nyomozók a gépkocsit a központi nyilvántartásban ellenőrizték, melynek során eljutottak egy 39 éves nőhöz, aki a menekülő autót vezette és nála az autó indítókulcsát megtalálták, ezért a nőt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították.

A BRFK a három elfogott férfival szemben lopás bűntett, a 39 éves nővel szemben lopás bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indít eljárást. A nő ellen a hivatalos személy elleni erőszak bűntett miatti eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le.

A szökésben lévő férfi felkutatása jelenleg folyamatban van, M. Á. lopás bűntett, vesztegetés bűntett és hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésével gyanúsítható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×