eur:
393.85
usd:
367.85
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Mohamed Fatima

Gondban van a Fekete vonat a visszatérő koncertjük után

A hírek szerint előfordulhat az is, hogy maguknak a zenészeknek kell fizetniük a hatalmas Papp László Sportarénában tett fellépésükért.

Hatalmas örömmel jelentette be októberben a közösségi oldalán L.L. Junior, hogy sok-sok év kihagyás után újra összeáll a Fekete vonat nevű együttes. A rapper akkor Instagram-oldalán osztott meg egy videót, melyből kiderült: húszévnyi szünet után újra együtt koncerteznek a Fekete vonat tagjaival, Mohamed Fatimával és Beattel.

A Blikk.hu szerint a zenekar a Papp László Sportarénában lépett fel 2023. január 7-én, azonban úgy tűnik, nem volt minden teljesen rendben. Mohamed Fatima ugyanis kommentben azt írta közösségi oldalán, hogy a koncert veszteséges volt, és lehet, hogy nekik kell fizetniük érte a végén.

A helyszíni fotók alapján egyébként lényegében telt ház volt, úgy tudjuk, hogy 10 ezren vettek részt a koncerten.

Az énekesnőtől a koncertről megosztott fotója alatt kérdezte meg egy kommentelő, hogy mi a fejlemény a pénzzel kapcsolatban. "Még várunk. Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk" – válaszolta a hozzászólásában az énekesnő, akit a rajongók azonnal vigasztalni kezdtek.

Az elszámolás egyébként tényleg heteket vesz igénybe, hiszen napokba telik, amíg összeszámolják a jegybevételt és a különböző szponzori hozzájárulásokat. Közel sem biztos tehát, hogy tényleg veszteséges volt a koncert.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×