eur:
395.28
usd:
366.7
bux:
65382.19
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Madonna nyakrándulást szenvedett

Madonna kisebb nyakrándulást szenvedett, amikor egyik táncosa véletlenül lerántotta a Brit Awards színpadáról.

A baleset a tekintélyes brit zenei elismerés idei díjkiosztó gáláján történt a ceremóniára vendégelőadóként meghívott amerikai szupersztárral.

Madonna a csütörtök hajnalba nyúló show záró műsorszámában lépett fel, hosszú köntösben. A koreográfia az lett volna, hogy egyik táncosa lerántja róla a köpenyt, ám a köntössel együtt az 56 esztendős énekesnő is lerepült a londoni O2 Aréna színpadának emelvényéről, három meglehetősen magas lépcsőfoknyit hanyatt zuhanva.

Néhány pillanat múlva azonban már ismét a színpadon elhelyezett emelvényen állt, és folytatta a Living For Love című dalt, mintha mi sem történt volna.

Madonna a brit ITV kereskedelmi televízió szombat este jelentkező heti showműsorának - az előzetesen már pénteken ismertetett részletek szerint - elmondta: az esés következtében kissé megrándult a nyaka és beverte a tarkóját.

Hozzátette: az előadás után hajnali 3 óráig vizsgálgatták, hogy teljesen öntudatánál van-e. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy tud esni, hiszen lováról is sokszor leesett már.

Madonna szerint a hiba a köntös nyakrészét összehúzó zsinórban volt, azt ugyanis öltöztetői - attól tartva, hogy a ruhadarab idő előtt magától lecsúszik - valószínűleg túl szorosra kötötték és ő nem tudta a kellő pillanatban kioldani a csomót.

"Két lehetőségem volt: vagy megfulladok, vagy leesem a színpadról. A leesést választottam" - mondta a világsztár.

Az énekesnő "lidércesnek" minősítette az esetet és kijelentette: turnéjának további fellépésein ezt a köpönyeges jelenetet kihagyja.

Madonna már a Brit Awards-gála után, Instagram oldalán tudatta rajongóival, hogy jól van és a balesetet a túl szorosan megkötött köntös okozta. Egyetlen szóval sem hibáztatta azt a táncost, aki a köpennyel együtt őt is a mélybe rántotta, megköszönte viszont a jókívánságokat, és - az általa énekelt számból idézve egy némileg átalakított sort - kifejezte azt a meggyőződését, hogy az iránta érzett szeretet emelte őt vissza a színpadra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×