eur:
393.11
usd:
366.53
bux:
66818.43
2024. április 25. csütörtök Márk

Meghalt egy magyar sofőr Spanyolországban

Meghalt egy magyar férfi Spanyolországban, amikor furgonja egy kamionnal ütközött az autópályán Valenciától észak-keletre - erősítette meg az MTI információját a barcelonai főkonzulátus kedden.

A külképviselet tájékoztatása szerint egy 67 éves sofőr az áldozat, aki egy magyar cég megbízásából utazott Spanyolországba, de arról egyelőre nincs információjuk, hogy mi volt az úti célja.

A hatóságoktól úgy tudják: a furgon először letért az útról, majd a sofőr visszarántotta kormányt és összeütközött a másik sávban haladó kamionnal.

Az El Periódico Mediterráneo című lap is beszámolt a hétfő délutáni tragédiáról, meg is nevezte az áldozatot, A. Istvánt. Azt írták, a frontális ütközés ereje szinte teljesen összeroncsolta a kisteherautót, a férfi holttestét a tűzoltók szabadították ki.

A kamionban ketten utaztak, könnyebben megsérültek, kórházba vitték őket.

Az áldozat hazaszállításáról a rendőrségi vizsgálat után lehet intézkedni, várhatóan két héten belül - közölte a főkonzulátus.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×