eur:
393.14
usd:
367.28
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Hét és fél milliárd forintért árulják Joan Rivers rezidenciáját

Huszonnyolc millió dollárért (7,6 milliárd forintért) kínálják Joan Rivers, a tavaly elhunyt neves amerikai televíziós személyiség fényűző New York-i otthonát - értesült hétfőn az amerikai média.

A 465 négyzetméteres penthouse egy 1903-ban épült, "aranyozott kor"-i hétemeletes épület teljes felső három szintjét elfoglalja. Az Ötödik sugárúton található, a Central Parkra néző manhattani lakás egyebek közt négy nagy hálószobát, négy fürdőszobát, öt kandallót foglal magába, de fő nevezetessége a XIV. Lajos francia király stílusában berendezett bál- és zeneterem. A hat méter belmagasságú, kristály gyertyatartókkal és antik oszlopokkal díszített két teremben egyszerre 125 ember szórakozhat.

Rivers egyszer azt mondta, hogy ha Mária Antónia francia királyné New Yorkban lakott volna, és annyi pénze lett volna, mint neki, ő is ezt a lakást választotta volna.

Bár az eladási ár magába foglal egy jókora "hírességi felárat" is, a kért összeg távolról sem kimagasló a New York-i luxuslakások világában. Egy dél-manhattani penthouse-t, amely háromszor akkora, mint Joan Riversé és a Szabadság-szoborra néz, tavaly nyáron 119 millió dollárért (32,3 milliárd forint) bocsátottak áruba.

A szellemességéről és csípős nyelvéről ismert Rivers, az amerikai televíziózás egyik leghíresebb alakja 2014. szeptember 4-én, 81 évesen hunyt el egy rutin endoszkópia közben történt, oxigénhiány okozta agykárosodás következtében.

A New York Daily News értesülése szerint lánya, Melissa Rivers feljelentette azt a klinikát, ahol a tévés személyiségen a végzetes beavatkozást végezték, mert szerinte az orvosokat annyira lefoglalta híres páciensük mobiltelefonnal való fényképezgetése, hogy nem vették észre, amikor válságosra fordult az állapota.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×