eur:
389.07
usd:
361.36
bux:
68654.27
2024. május 7. kedd Gizella

Helyreállt a menetrend a Budapest-Vác vasútvonalon

Ismét menetrendszerűen közlekednek a vonatok a főváros és Vác között, miután befejeződött a reggeli baleset miatti helyszínelés az őrbottyáni átjárónál - közölte a Mávinform sajtóügyeletese vasárnap délután az MTI-vel.

Both Ferenc reggeli tájékoztatása szerint az átjáróban a működő fénysorompó tilos jelzése ellenére egy személyautó ráhajtott a sínekre, és összeütközött egy személyvonattal, de senki nem sérült meg. A helyszínelés végéig a két állomás között lezárták a vasúti pályát, az utasokat busszal vitték tovább.

A karambol miatt az érintett szerelvény 100-120 percet állt, a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon járó többi vonat 25-30 perc késéssel közlekedett, délre pedig helyreállt a menetrend szerinti forgalom - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője délelőtt elmondta: a vonat az árokba lökte az autót. A szerelvényen 20-30-an utaztak, az autóban csak a sofőr ült, senkinek nem esett baja.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×