Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A hallgatásért fizetne a szeretőjének Tiger Woods?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az amerikai sajtó szerint Tiger Woods egymillió dollárt akart fizetni Rachel Uchitelnek, annak a hosztesznek, akivel a pletykák szerint félrelépett, hogy a nő ne tálaljon ki a kapcsolatukról.

A 34 éves nő csütörtökre hívott össze sajtótájékoztatót Los Angelesbe, amelyet az utolsó pillanatban mondott le előre nem látható körülményekre hivatkozva. Sokan arra számítottak, Rachel Uchitel ezen az eseményen ismeri el, hogy apcsolata volt a világhírű golfozóval, noha ezt korábban tagadta.

A lemondás mögött az amerikai lapok szerint Tiger Woods áll, aki állítólag egymillió dollárt ajánlott a nőnek a hallgatásért.

Egy amerikai bulvárlap a múlt héten azt írta, a golfozó többször is találkozgatott az éjszakai szórakozóhelyen dolgozó nővel, telefonon is gyakran beszéltek, és pikáns üzeneteket küldözgettek egymásnak. A lap állításai után tört ki vita a sportoló és felesége között, ami Tiger Woods autóbalesetéhez vezetett.

A golfozó szerdán nyilvánosan elnézést kért családjától, amellyel gyakorlatilag beismerte, hogy megcsalta feleségét, Elin Nordegrent. "Csalódást okoztam a családomnak, és ezt teljes szívemből bánom. Nem voltam hű az értékeimhez, és nem viselkedtem úgy, ahogy azt a szeretteim megérdemlik. Nem vagyok hibátlan, és messze vagyok a tökéletestől" - írta honlapján.

A floridai rendőrség nem emel vádat a sportoló ellen, aki helyi idő szerint múlt péntek hajnalban hajtott neki terepjárójával egy tűzcsapnak és egy fának azután, hogy egy kiadósat veszekedett feleségével - nőügy miatt. Az első hírek még arról szóltak, hogy felesége azért zúzta be férje kocsijának ablakát egy golfütővel, hogy kisegítse őt az összeroncsolódott autóból, de később kiderült, hogy Woods két gyermekének anyja párját akarta móresre tanítani a sportszerrel.

A napokban még két nő állította azt, hogy viszonya volt a világ legjobban kereső sportolójával.