eur:
393.02
usd:
366.42
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

A hallgatásért fizetne a szeretőjének Tiger Woods?

Az amerikai sajtó szerint Tiger Woods egymillió dollárt akart fizetni Rachel Uchitelnek, annak a hosztesznek, akivel a pletykák szerint félrelépett, hogy a nő ne tálaljon ki a kapcsolatukról.

A 34 éves nő csütörtökre hívott össze sajtótájékoztatót Los Angelesbe, amelyet az utolsó pillanatban mondott le előre nem látható körülményekre hivatkozva. Sokan arra számítottak, Rachel Uchitel ezen az eseményen ismeri el, hogy apcsolata volt a világhírű golfozóval, noha ezt korábban tagadta.

A lemondás mögött az amerikai lapok szerint Tiger Woods áll, aki állítólag egymillió dollárt ajánlott a nőnek a hallgatásért.

Egy amerikai bulvárlap a múlt héten azt írta, a golfozó többször is találkozgatott az éjszakai szórakozóhelyen dolgozó nővel, telefonon is gyakran beszéltek, és pikáns üzeneteket küldözgettek egymásnak. A lap állításai után tört ki vita a sportoló és felesége között, ami Tiger Woods autóbalesetéhez vezetett.

A golfozó szerdán nyilvánosan elnézést kért családjától, amellyel gyakorlatilag beismerte, hogy megcsalta feleségét, Elin Nordegrent. "Csalódást okoztam a családomnak, és ezt teljes szívemből bánom. Nem voltam hű az értékeimhez, és nem viselkedtem úgy, ahogy azt a szeretteim megérdemlik. Nem vagyok hibátlan, és messze vagyok a tökéletestől" - írta honlapján.

A floridai rendőrség nem emel vádat a sportoló ellen, aki helyi idő szerint múlt péntek hajnalban hajtott neki terepjárójával egy tűzcsapnak és egy fának azután, hogy egy kiadósat veszekedett feleségével - nőügy miatt. Az első hírek még arról szóltak, hogy felesége azért zúzta be férje kocsijának ablakát egy golfütővel, hogy kisegítse őt az összeroncsolódott autóból, de később kiderült, hogy Woods két gyermekének anyja párját akarta móresre tanítani a sportszerrel.

A napokban még két nő állította azt, hogy viszonya volt a világ legjobban kereső sportolójával.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

Az elmúlt években újra emelkedett a Diszkont Kincstárjegyek (DKJ) aránya a magyar adósságfinanszírozáson belül, azt követően, hogy 2015-2021 között jelentősen visszaesett az állományuk. A Diszkont Kincstárjegy fontos likviditáskezelési eszköz, ezzel tudja ugyanis a finanszírozási igény rövidtávú ingadozását simítani az állam. 2024-ben fontos változások tapasztalhatók ezen a piacon, jelentősen csökkenhet a forgalomban lévő sorozatok száma és hamarosan elindulhat a csereaukciós rendszer.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×