eur:
399.48
usd:
363.85
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Egy bolgár férfit keresnek a Boyzone énekesének halálával kapcsolatban

A spanyol rendőrség egy bolgár férfi után nyomoz, akitől információkat remélnek Stephen Gately, a Boyzone énekesének szombati halálával kapcsolatban. Az ír sztár családja tagadja, hogy Gately nyolc órás italozás után halt meg.

A brit Daily Mail információja szerint a Boyzone ír fiúbanda énekese és partnere péntek éjszaka egy mallorcai klubban mulatott, ahonnan egy bolgár férfival tértek haza a nyaralójukba.

A 33 éves énekes elaludt a kanapén, és saját hányásába fulladt bele az éjszakai mulatozás után - írja a brit lap. Partnere, Andrew Cowles talált rá szombat délután, de az rejtély, hogy az állítólagos bolgár férfi Gatley halál előtt vagy után távozott-e a lakásból.

A spanyol rendőrség hangsúlyozta: egyelőre semmivel sem gyanúsítják a keresett személyt, csak azt remélik, hogy lényeges információkkal tud szolgálni a rejtélyes eset kapcsán. "Nem gondoljuk, hogy ennek az illetőnek bármilyen köze is lenne Stephen Gately halálához, de vallomása életbevágó lehet" - nyilatkozta egy rendőrségi forrás a londoni újságnak. Hozzátette: semmi jelét nem találták annak, hogy a halált erőszakos cselekedet, öngyilkosság vagy kábítószer okozta.

Mintha imádkozott volna


A Boyzone sztárja 10 évvel ezelőtt nagy feltűnést keltett azzal, hogy a fiúzenekarok tagjai közül elsőként nyilvánosan vállalta homoszexualitását. Három évvel ezelőtt Angliában polgári esküvőn kelt egybe partnerével, Andrew Cowlesszal. A párnak észak-londoni otthonán kívül egy mallorcai nyaralója is volt, amelynek megépítésével nemrég végeztek.

A Daily Mail szerint éppen a kész nyaralót ünnepelték Mallorcán a Black Cat nevű szórakozóhelyen, ahonnan hajnali fél 5 körül távoztak.

Az énekes holttestére partnere talált rá szombat koradélután, két óra körül. Andy Cowels megpróbálta szájon át lélegeztetni, de barátja már halott volt. Az egyik spanyol nyomozó szerint furcsa helyzetben találták Gately testét: úgy ült a kanapén pizsamában, mintha imádkozott volna.

Családja közleményben cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, miszerint Gately nyolc órás ivászat után halt meg. Gerald Kean a Gately-család nevében azt mondta: "Nem azt állítjuk, hogy nem ivott, de a nyolc órás ivászatról szóló híreket nem fogadjuk el. Nagyon érzékeny ember volt. Jól érezte magát, szerette az életet".

Címlapról ajánljuk
Sorra zárnak be az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő hazai kisboltok, és nincs kiút

Sorra zárnak be az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő hazai kisboltok, és nincs kiút

Mintegy négyezer kisboltot zártak be Magyarországon 2023 második félévében. A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta az InfoRádióban, hogy a diszkontüzletek akcióikkal elszipkázzák a vásárlókat a kisebb szakboltoktól, melyek üzemeltetői egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a magas bérleti díjak és a közterhek kigazdálkodása miatt. Neubauer Katalin arról is beszélt, hogy sok esetben annyira kevés marad az árrésből, hogy inkább a vállalkozók is úgy döntenek, alkalmazottként folytatják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Ma reggel Ázsiában többnyire negatív hangulatot figyelhetünk meg, a hongkongi Hang Seng index közel 6 százalékkal került lejjebb, miután a várakozásokkal ellentétben nem jelentett be újabb ösztönző intézkedéseket a kínai kormány. Ezt követően Európában is lefordultak a tőzsdék, noha meglepetésszerű pozitív adatok érkeztek reggel a német gazdaságból. Az amerikai részvénypiacon azonban már emelkedés bontakozott ki, miután az olaj árfolyama nagyobbat korrigált. Ma Magyarországon a Pénzügyminisztérium szeptemberi államháztartási egyenlegéről szóló jelentése került napvilágra, amely az ország fiskális politikájának és költségvetési helyzetének állapotát tükrözi. Külföldön pedig a délutáni amerikai külkereskedelmi mérleg adatokra figyeltek a befektetők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×