eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Nem volt incidenstől mentes a sztár visszatérése - nézze meg!

Hatalmas meglepetésre, színpadra állt a Glastonbury Fesztiválon a drogproblémáiról elhíresült brit énekesnő, Amy Winehouse. A fergeteges koncert azonban nem volt incidenstől mentes.

Sokan kételkedtek abban, hogy a botrányos életéről, drog- és alkoholproblémáiról híres énekesnő, Amy Winehouse a programnak megfelelően fellép Nagy-Britannia legnagyobb könnyűzenei fesztiválján. A 24 éves világhírű díva ugyanis már hónapok óta nem tudott színpadra állni.

A sztár azonban - akiről nemrég kiderült, hogy tüdőtágulásban szenved, és a múlt héten emiatt kórházi kezelésre szorult - nem okozott csalódást a rajongóinak.

Kivéve annak az egynek, akit majdnem megvert. Az énekesnő - nem kis feladatot adva a testőröknek - lesétált a színpadról és az első sor előtt sétálva, az ott állók kezét megérintve adta elő egyik számát.

Ekkor azonban az egyik rajongó meghúzta a sztár a többi mellett koktélesernyőkkel díszített hatalmas hajkoronáját. Amy erre bepöccent, és be akart mosni egyet a nézőnek, ám szerencsére erre végül a testőrök közbelépésének köszönhetően nem került sor.

Ha látni akarja a koncertrészletet, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×