eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Madonna válik Guy Ritchie-től? - "Totális marhaság"

Guy Ritchie édesanyja képtelenségnek tartja azokat a pletykákat, miszerint fia hamarosan elválik Madonnától.

Guy mérges lesz rám, hogy erről beszélek, de nem tudom szó nélkül hagyni ezeket a híreket, mert mérgessé tesznek, és sértőn betolakodnak a magánéletükbe - kommentálta az angol filmrendező édesanyja a napokban felröppent pletykákat, miszerint Guy Ritchie és Madonna hamarosan felbontja házasságát.

Lady Amber Leighton hozzátette: Madonnáék ugyanolyanok, mint a többi pár, és mivel a házasság nem fenékig tejfel, ők is küzdenek, hogy boldog legyen a kapcsolatuk. A filmrendező férj 62 éves anyja szerint szó sincs válásról, és "totális marhaság"-nak nevezte a feltételezéseket.

Múlt héten több pletyka is szárnyra kapott, hogy a két sztár már gyakorlatilag teljesen külön él egymástól, ám péntek este Ritchie New Yorkba repült, hogy meglátogassa feleségét és a gyerekeket.

A sztárpár állítólag november végén jelenti be válását, akkor, amikor Madonna befejezi új lemezének világkörüli koncertturnéját. Brit lapinformációk szerint Madonna már Fiona Shackleton sztárügyvéddel is konzultált a válóperrel kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×