eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Felakasztotta magát, mert nem játszhatott a Nintendójával

Az iskolai nyakkendőjével akasztotta fel magát egy fiú Nagy-Britanniában, mert nem tudott játszani az új videojátékával. A törvényszéki szakértő szerint halála baleset miatt következett be, sokak szerint azonban öngyilkos lett.

Nem tisztázottak a körülményei és az indítékai annak a 13 éves brit fiú halálának, akit édesapja talált meg a gyermek szobájában. A fiú az iskolai nyakkendőjénél fogva lógott saját emeletes ágya vázán.

A haláleset nem sokkal azután történt, hogy a gyermek összeveszett saját szüleivel és nővérével is.

Jake Roberts, akit mindenki egy érzékeny gyermekként ismert, születésnapjára pénzt kapott, amelyen megvette magának az új Nintendo Wii játékot. Amikor azonban hazaért, nővére tévét nézett, így nem tudta kipróbálni új játékszerét.

Emiatt az egész családdal összeveszett, majd felment a saját szobájába. Édesapja nézett rá röviddel ezután, ekkor látta, hogy fia a nyaka köré tekert nyakkendőn lóg a szobájában. A gyermek életét már nem tudták megmenteni.

Szülei szerint Jake Roberts érzékeny, de élénk fantáziájú gyermek volt. Szeretett rövidebb történetek papírra vetni és verseket is írt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×