eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Csak a dilis nők esznek húst?

A húsevést propagáló sztárok felé fordultak az állatvédők, miután az egyik amerikai énekes-színésznő számukra nem tetsző pólóban jelent meg a nyilvánosság előtt. Jessica Simpson mindenesetre nem aratott nagy sikert, pedig csak kedvese ex-barátnője orra alá akart borsot törni.

Az énekes-színésznő azzal keltette fel az állatvédők figyelmét, hogy egy olyan pólóban jelent meg a nyilvánosság előtt amelyre azt volt felírva: "az igazi nők húst esznek".

Ezzel mindössze barátja, Tony Romo volt barátnője, Carrie Underwood orra alá akart borsot törni, aki köztudottan vegetáriánus.

A Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) állatvédő szervezet szóvivője szerint a híresség azt vesz magára, amit akar, azt azonban tudnia kell, hogy nem ehet meg bármit. Az emberek húsevése ugyanis állatok szenvedését és halálát okozza.

A szóvivő egy olyan képet is mutatott az újságíróknak, amelyen kicsit megváltoztatta a híresség fotóját, így Jessica Simpson pólóján az volt olvasható, hogy "csak a hülye nők esznek húst".

A sztárok közül a vegetáriánus Paul McCartney emelt szót a húsfogyasztás ellen, és azt javasolta: ha csak hétfőnként minden ember mellőzné a húsevést, azzal már rengeteg állatot lehetne megmenteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×