eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Fagyott csirkével dobott fejbe egy nőt

Orvosi ellátásra szorult két nő, akiket egy férfi villával és fagyott csirkével támadott meg.

Az egyesült államokbeli 40 éves férfinak először a saját anyjával kezdett veszekedni, a vita hevében pedig beledöfött egy villát az asszony nyakába.

Nem sokkal később egy másik nőt dobott fejbe egy fagyott csirkével. A mirelitcsirkés és villás támadót a rendőrség őrizetbe vette, ellenük nem vetett be még egy fogpiszkálót sem.

A megtámadottak szerencsére nem sérültek meg komolyan, de orvosi ellátásra szorultak.

Címlapról ajánljuk

Markus Söder: itt a vége, pénzügyileg és kulturálisan is túlterheli Németországot a migráció

Egyes tantermekben már alig beszélnek németül, az emberek nem érzik igazán otthon magukat azokban a városrészekben, ahol élnek – figyelmeztetett a bajor CSU elnöke abban az interjúban, amelyet pártja kongresszusa előtt adott. Markus Söder szerint a migráció túl nagy terhet jelent Németország számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Harapófogóba került a felemelkedő nagyhatalom: ebből nehéz lesz kimászni

Harapófogóba került a felemelkedő nagyhatalom: ebből nehéz lesz kimászni

A közel-keleti konfliktusok esetében többnyire a hagyományos nagyhatalmak – az Egyesült Államok, Kína és Oroszország – nevei merülnek fel, mint potenciális rendteremtő, vagy az események alakulásában leginkább érdekelt globális tényezők. A felsorolásból viszont szinte minden alkalommal kimarad a térséggel a legközelebbi és hosszú történelmi kapcsolatot ápoló India. A felemelkedő nagyhatalom számára kihívást jelent a téma, mivel egyszerre szembesülnek bel- és külpolitikai dilemmákkal, kényes egyensúlyi helyzetet kell teremtenie a kormányzatnak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×