eur:
385.46
usd:
354.63
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Viták kereszttüzében David Beckham teste

A legtöbb nő elgyengül, ha meglátja David Beckham fotóját az Armani óriásplakátján. A fotó azonban - amelyen a sztár mindössze egy sportalsót visel - máris vitákat indított el. Bár a futballsztár teste egy két évvel ezelőtt készült fotón is kidolgozott volt, de nem ennyire.

Vajon mennyit dolgoztak a testfestők és a fényképészek azoknak a fotóknak az elkészítésénél és retusálásánál, amellyel az Emporio Armani a legújabb férfi alsóneműit reklámozza - merült fel a kérdés sokakban, miután látták a több mint 30 méter magas óriásplakátot, amelynek leleplezésével kezdetét vette a divatcég új reklámhadjárata.

A tekintetek azonnal Beckham izmaira szegeződnek, de valódiak ezek az izmok? Egy két évvel ezelőtt készült fotón ugyanis a futballsztár teste még nem volt annyira kidolgozott, mint most.

A kampány fényképeit először San Franciscóban mutatták be a nagyközönségnek, a fotók a kaliforniai Malibu tengerpartján készültek. A hatalmas méretű kép számos országban látható majd, persze sokkal kissebben, egy normál méretű óriásplakáton.

Ha látni akarja a fotókat, kattintson ide.

David Beckham három éves szerződést kötött a divatbirodalommal, amely nagyjából 3,1 milliárd forintot hoz neki a konyhára. A 33 éves sportoló azért ilyen népszerű a hirdetők körében, mert egyszerre testesíti meg a szexi férfit és a családapát.

Címlapról ajánljuk
Ajatollah: “szerencsétlen baleset” az iráni elnök halála - vannak, akik örülnek most
Tudósítónktól

Ajatollah: “szerencsétlen baleset” az iráni elnök halála - vannak, akik örülnek most

Hétfő délelőttre az iráni vezetés megerősítette, hogy valóban életét vesztette egy helikopter-katasztrófában az ország elnöke és miniszterelnöke. Bár azonnal találgatások indultak meg az idegenkezűségről, Irán legfőbb vallási vezetője „szerencsétlen balesetnek” nevezte a történteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×