eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Már csaknem eltemették, amikor magához tért az újszülött

Halottnak nyilvánítottak egy újszülöttet Indiában, a pici azonban, útban a temető felé, felsírt. Az orvosok szerint a várandós anyának beadott erős gyógyszerek nyomták el a gyermek szívverését.

Átfogó vizsgálatot rendeltek el egy mumbai kórházban az illetékes hatóságok, miután az ott dolgozó orvosok halottnak nyilvánítottak egy újszülöttet, akiről kiderült, hogy életben van.

A kicsi hét hónapra született, édesanyjának a fellépő komplikációk miatt az utolsó napokban erős gyógyszereket adtak a doktorok: valószínűleg ezek nyomták el a baba szívverését, ezért volt ernyedt a teste, és ezért nem sírt fel, miután világra jött.

A gyermeket - akinek pulzusát sem tudták kitapintani az orvosok - egy nappal születése után kiadták a gyászoló szülőknek. A család már a temető felé tartott, amikor a kicsi torkából gurgulázó hang tört fel.

A rokonok azonnal kórházba vitték a babát, aki kritikus állapotban van és lélegeztető gép tartja életben.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×