eur:
392.5
usd:
365.82
bux:
66629.59
2024. április 26. péntek Ervin

A szupermodell is csak ember - nézze meg a bizonyítékot!

A sokak által csodált szupermodellek sem tökéletesek, rajtuk is meglátszik az idő múlásának nyoma. Legalábbis Cindy Crawfordon biztosan. A 41 éves modell tökéletes teste ugyanis mostanában a legkevésbé sem az.

Nemrég még minden nő Cindy Crawfordot irigyelte, nem csupán a sikerei, hanem tökéletes teste miatt is. Nos, az irigyek most örvendezhetnek, hiszen a nemrég nyilvánosságra került képek tanúsága szerint a szupermodell hasán igencsak meglátszik a két szülés nyoma.

A Hawaiion nyaraló szépségről készült képeken (melyeket ide kattintva Ön is megtekinthet) jól látszanak a terhességi csíkok. Cindy Crawfordnak és férjének, Rande Gerbernek két gyermeke van.

Mind a most nyolcéves Presley, mind a hatéves Kaya otthon született, természetes úton.

Cindy Crawfordot nemrég egy szavazáson a XX. század 100 legszexisebb sztárja közül 5.-nek választotta a Playboy férfimagazin.

Cindy Crawford a '90-es években az egyik legkeresettebb szupermodell volt, több nagy cég "arcaként" dolgozott éveken át.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×