eur:
380.27
usd:
351.49
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Helyi önkéntes húsvéti ételeket oszt ukrajnai háborús menekülteknek az ungvári vasúti pályaudvar bejáratánál 2022. április 24-én.
Nyitókép: MTI/Nemes János

Özönlenek Ukrajnából - Románia felől is

Csak kevesen akarnak 30 napig itt maradni.

Az ukrán-magyar határszakaszon 5426-an léptek be Magyarországra vasárnap, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5927-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - közölte az ORFK.

A beléptetettek közül a rendőrség 54 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely harminc napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×