eur:
380.36
usd:
351.54
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: Getty Images/

Hatalmas baleset volt az éjjel az M5-ösön

Egy autószállító tréler és egy személyautó ütközött össze Kiskunfélegyháza térségében.

Szeptember 30-án 1 óra 18 perckor perc körül az M5-ös autópálya 107-es kilométerénél egy autószállító tréler és egy személyautó ütközött össze. A balesetben személyi sérülés is történt - írja a rendőrség.

Az érintett szakaszon teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök. Mostanra részlegesen feloldották a korlátozást.

Ahogy írják: a forgalom a külső sávon hajnalban megindult.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Új világrendről beszélt Putyin

Új világrendről beszélt Putyin

Oroszország fokozni fogja aktivitását a világpolitikában - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn a Kremlben, 21 új külföldi nagykövet megbízólevél-átadásán. Putyin elmondta: a világ a turbulencia állapotában van, azonban a radikális átalakulás során az egypólusú rendszert új, igazságosabb, többpólusú világrend váltja fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×