eur:
389.32
usd:
363.98
bux:
68107.49
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
traffic jams in the city, road, rush hour közlekedés, forgalom, autó, autók, torlódás, dugó
Nyitókép: Jung Getty/Getty Images

Dugó az M1-es autópályán

Torlódásra kell számítani szombat délelőtt az M1-es autópálya több szakaszán: Komáromnál mindkét irányba és Hegyeshalom felé Győrnél.

Az Útinform azt közölte, hogy a főváros felé, a komáromi szakaszon, a 83-as és a 73-as kilométer között új fix terelést építenek ki, a torlódás meghaladta a 10 kilométert, a plusz menetidő akár egy óra is lehet.

Azt javasolták, hogy aki teheti, a Bábolna-Nagyigmánd-Kocs útvonalon kerüljön.

Az ellenkező irányban is elkezdték építeni a terelést, így az országhatár felé is torlódnak a közlekedők - tették hozzá.A sztráda Hegyeshalom felé tartó sávjában, Győr elkerülő szakaszán, a 123-as és a 124-es kilométer között a forgalomszámláló berendezéseket javítják, ezért ott is torlódik a forgalom.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×