eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
traffic jams in the city, road, rush hour közlekedés, forgalom, autó, autók, torlódás, dugó
Nyitókép: Jung Getty/Getty Images

Dugó az M1-es autópályán

Torlódásra kell számítani szombat délelőtt az M1-es autópálya több szakaszán: Komáromnál mindkét irányba és Hegyeshalom felé Győrnél.

Az Útinform azt közölte, hogy a főváros felé, a komáromi szakaszon, a 83-as és a 73-as kilométer között új fix terelést építenek ki, a torlódás meghaladta a 10 kilométert, a plusz menetidő akár egy óra is lehet.

Azt javasolták, hogy aki teheti, a Bábolna-Nagyigmánd-Kocs útvonalon kerüljön.

Az ellenkező irányban is elkezdték építeni a terelést, így az országhatár felé is torlódnak a közlekedők - tették hozzá.A sztráda Hegyeshalom felé tartó sávjában, Győr elkerülő szakaszán, a 123-as és a 124-es kilométer között a forgalomszámláló berendezéseket javítják, ezért ott is torlódik a forgalom.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×