eur:
389.47
usd:
363.74
bux:
68006.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Unsplash.com

Pontosan meg tudják már mondani, hogy mikor jön a hidegfront

A hétvégén is folytatódik az alapvetően napos idő, de szombaton egy hidegfront miatt előfordulhat záporeső és sokfelé élénk, néhol erős lehet a szél. Vasárnapra néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Pénteken a pára- és ködfoltok feloszlása után derült, napos időre van kilátás, csapadék nem várható. A szél többnyire mérsékelt marad, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Szombaton sok napsütés várható, de egy hidegfront keskeny, szakadozott felhőzete átvonul az ország felett északnyugatról délkelet felé. Általában száraz idő lesz, néhol azonban előfordulhat záporeső, a délnyugati, majd az északnyugati, északi szelet pedig sokfelé élénk, néha erős lökések kísérik. A hajnali 7-15 fokról

délutánra 22 és 28 fok közé melegszik fel a levegő.

Vasárnap napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, a Dunától keletre lehet helyenként több a gomolyfelhő, de csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül az északi, északnyugati szél. Hajnalban 7-15, a délutáni órákban 19-25 fokra lehet számítani.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×