eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Nyitókép: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság/Facebook

Rendőrségi autóba rohant egy kisteherautó az M3-ason – képek

A balesetben megsérült főtörzszászlósért mentőhelikopter érkezett.

Forgalmi okból állt, bekapcsolt villogóval és a hátsó szélvédőn jól látható „Húzódj balra!” felirattal szerda délután egy rendőrségi autó az M3-as autópályán, Gödöllő térségében, egy kisteherautó sofőrje azonban nem vette észre, és gyakorlatilag ledózerolta a kocsi hátulját – adta hírül a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság/Facebook
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság/Facebook

A balesetben megsérült főtörzszászlósért mentőhelikopter érkezett, kórházba vitték, fejsérülést állapítottak meg nála. Agyrázkódása és zúzódásai miatt megfigyelésre bent tartják, de hamarosan otthonában lábadozhat – fűzték hozzá.

Címlapról ajánljuk
Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. Tyan O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Földrengések Magyarországon: okozhatta emberi tevékenység a földmozgásokat?

Földrengések Magyarországon: okozhatta emberi tevékenység a földmozgásokat?

Nem lehet az állítani, hogy emberi tevékenység nem befolyásolta az augusztusi Szarvas környéki földrengéssorozat kipattanását, de azt sem lehet mondani, hogy a jelenséget kizárólag emberi beavatkozás okozta – állapította meg tanulmányában Hetényi György, a svájci Lausanne-i Egyetem Földtudományi Intézetének kutatója utalva a térség geotermikus és földgázkitermelési projektjeit kísérő feltárásokra. A kérdésben azután alakult ki szakmai vita, hogy Aszódi Attila, a BME egyetemi tanára a Portfolión megjelent véleménycikkében vizsgálatot sürgetett annak tisztázására, hogy állhat-e emberi tevékenység a rengéssorozat hátterében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×