eur:
388.67
usd:
366.46
bux:
55834.3
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Shards of car glass on the asphalt road.
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Megint teherautóval ütközött egy magyar busz, most frontálisan

Összeütközött egy menetrend szerinti autóbusz és egy tehergépkocsi az 5408-as úton, Üllés és Zsana között kedden délelőtt.

Egy menetrend szerinti busz Zsana irányából Szeged felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból egy éles balkanyarban összeütközött a szemből érkező teherautóval - írja a baon.hu.

A helyi lap szerint a buszt vezető férfit a mentők kórházba szállították.

További három utas volt még a járaton, ők nem sérültek meg a balesetben. A mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×