eur:
392.25
usd:
366.04
bux:
66786.28
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Forrás: BKV Zrt.

Csodabuszok járják Budapest utcáit

Az autóbusz a tesztüzem során a továbbiakban ingyenesen igénybe vehető.

Március 1. és 19. között egy Isuzu Citibus dízel üzemű autóbuszt tesztelünk a 27-es és a 39-es vonalakon – derül ki a BKV Zrt. sajtóközleményéből.

A tesztbusz az alábbi vonalakon próbálható ki:

  • március 1-4. között - 27-es vonal (Móricz Zsigmond körtér – Citadella – Sánc utca).
  • március 5-10. között - 39-es vonal (Batthyány tér – Kissvábhegy),
  • március 11-19. között - 27-es vonal (Móricz Zsigmond körtér – Citadella – Sánc utca).

A jármű 9,5 m hosszú, három ajtós, a második ajtóig alacsony padlós kialakítású. Befogadóképessége 62 fő, ami 24 ülő- és 37 állóhelyet, és egy kerekesszék helyét foglal magába. Euro-VI-os Cummins erőforrással és automata Allison nyomatékváltóval szerelt.

"Utasaink véleményére továbbra is számítunk, ezért kérjük, tapasztalataikat osszák meg velünk a bkv@bkv.hu e-mail címen" – írták.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×