eur:
389.62
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: BudaPestkörnyéke.hu/újpalotai csevegő
Nyitókép: BudaPestkörnyéke.hu/újpalotai csevegő

Kigyulladt egy újpalotai panel, kutyát is kellett menteni

Tűz ütött ki egy újpalotai tízemeletes panelben. A lakás tulajdonosa nem volt otthon, de a kutyája igen. Azt kellett kimenteni, miközben nyolc lakást kiürítettek.

Tűz volt Újpalotán, a Zsókavár utcában, egy harmadik emeleti lakásban - írja a BudaPestkörnyéke.hu. Mint kiderült: a lakó nem volt otthon, de az ott élő kutyát sikerült kimenteni a lángok közül. Később a lakás tulajdonosa írta le a Facebookon, hogy mi történt pontosan.

"11:50-kor mentem el otthonról és 14:00-kor jött ki a rendőrség és a tűzoltóság. Nem voltam itthon. A tűzoltóság megállapította, hogy emberi mulasztás nem történt, se szándékosság. Zárlatot kapott a főzőlap és ez okozta a lakástüzet. A kutyus jól van” - írta a lakás tulajdonosa.

A katasztrófavédelem ennél szárazabban fogalmazott a pénteki tűzről: "Egy tízemeletes épület harmadik emeleti lakás konyhájában volt tűz. A fővárosi tűzoltók a lángokat eloltották. A lakásban nem volt senki a tűz keletkezésekor".

„Le a kalappal a rendőrök előtt! Úgy mentek fel a lakásba, mint a vihar. Talán előbb bent is voltak a tűzoltóknál és hozták is le a kutyust. Mindenki profinak és gyorsnak tűnt. Respect!” – olvasható egy hozzászólótól a beszámolóhoz fűzött kommentjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×