eur:
394.31
usd:
369.91
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Éjszaka érkezett egy behullámzó front, nagy változást hoz az időjárásban

Éjszaka megérkezett a sokat emlegetett markáns hidegfront. Nem egy egyszerű frontátvonulás lesz, ugyanis a front behullámzik, emiatt pedig jelentősen megnő a bizonytalanság a csapadékot illetően.

Szombaton az ország északi felében átmeneti jelleggel felszakad a felhőzet, és ott gomolyfelhős, napos időre van kilátás, ezzel párhuzamosan pedig a csapadékzóna is a déli, délnyugati határvidékre szorul - írja az OMSZ.

Késő délutántól a visszahullámzó front hatására az északi tájakon ismét megnövekszik a felhőzet, és a csapadékzóna is északabbra vándorol.

A délnyugati, majd hajnaltól a nyugatira, északnyugatira forduló szelet egyre nagyobb területen kísérhetik erős, helyenként viharos lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 8 és 12 fok között alakul, a déli részeken reggel, délelőtt áll be a maximum.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×