eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Budapest, 2022. szeptember 19. Kora délutáni járműforgalom a Margit híd budai lehajtójánál, ahol a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 4-es, 6-os vonalán közlekedő, nagy utasforgalmat lebonyolító Siemens Combino villamosok is szállítják az utasokat. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Elképesztő módon utazott a srác a 4-es 6-os villamoson – videó

Új szintre emelte a kényelmes utazást fogalmát egy utas Európa egyik legforgalmasabb villamosvonalán.

Alighanem a homokos tengerpart illúzióját varázsolta a 4-es 6-os villamosra az a fiatal, aki a minap úgy döntött, függőágyat akaszt a kapaszkodókra, majd abban himbálódzva utazik – számolt be a budapestkornyeke.hu.

A lap megjegyezi, az utasok nem tették szóvá azt sem, hogy az installáció eltorlaszolja a közlekedési útvonalat, teljes természetességgel vették tudomásul mindezt, legalábbis az alább látható TikTok-videó tanulsága szerint:

@gyuri411 #bkv #bkk #4-6osvillamos #villamos #hintaágy #krumpli #fidesz #pusztuljonforyouba #államikrumpli ♬ eredeti hang - rGyuri

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×