eur:
389.69
usd:
363.49
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Magyar Közút/Instagram

A Közút négy munkagépébe szaladtak bele a napokban – galéria

Folyamatosan dolgoznak a gépeik több száz millió négyzetméteren az utak mentén.

Múlt kedden az 51-es főúton Solt térségében, másnap Szabadszállás környékén, csütörtökön Zalaapátinál, míg szombaton a fonyódi mérnökség szakaszán, az M7-es autópálya leállósávján érte baleset kollégáikat, amikor egy kamion a külső sávból nekiment a kaszálást végző Unimognak – írja közösségi oldalán a Magyar Közút.

Tájékoztatásuk szerint a belsetek többségében nem voltak sérültek, munkatársaik minden alkalommal megúszták ép bőrrel. De több esetben nemcsak a közútkezelő munkagépeiben, hanem a balesetet okozó járművekben is jeelntős kár keletkezett.

A fentiek miatt a Magyar Közút ismételten kéri az autósokat, hogy mindig az útra, a vezetésre és a forgalomra koncentráljanak utazás során, figyelve az előjelzéseket és a nagy, narancssárga, rengeteg fényjelző eszközzel és táblával felszerelt munkagépeikre.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×