eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Budai Gyula, a Fidesz parlamenti képviselője, miniszteri biztos interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. április 1-jén.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Újabb budapesti ingatlanügyben tett feljelentést Budai Gyula

A fideszes országgyűlési képviselő a harmadik esetben fordult a rendőrséghez.

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalán közölte, hogy elkészült az a büntetőfeljelentés, amely a XI. kerületi Rimaszombati út 2-4. alatti ingatlan tervezett eladására vonatkozik.

Ez az az ingatlan - írta posztjában Budai Gyula -, amelyről egy múlt héten nyilvánosságra került hangfelvételen beszélnek, amelyet 5,2 milliárd forintért árult a "senki által nem ismert Berki Zsolt", és amelyből a "10 százalékos jutalékos rendszer alapján 520 millió forintot juttattak volna vissza Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnek."

Budai Gyula az elmúlt hetekben két olyan fővárosi ingatlan értékesítése ügyében is feljelentést tett már, amelyek a Városháza tervezett eladásával kapcsolatos sajtóhírekben szerepeltek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×