eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pexels.com

50 méteren át küzdött az életéért az elgázolt közterületes

A 32 éves egyenruhás szerint ez volt élete eddigi legdurvább esete.

Az elképesztő lélekjelenlétének, a rutinnak és a szerencsének köszönheti az életét az a közterület-felügyelő, akit vasárnap csapott el egy ámokfutó a főváros III. kerületében lévő Hídfő utcában – írja a Blikk.

Kuba Richárd éppen igazoltatni akart társával egy fiatal autóst, amikor az ahelyett, hogy megállt volna, a kocsi előtt álló közterületest elütötte, majd közel 50 méteren keresztül az autója motorháztetőjén vitte magával, míg a férfi a földre esett.

„Időm sem volt kitérni előle, az egyensúlyomat vesztettem és felkerültem a motorháztetőre. Próbáltam fogást találni, ekkor meg tudtam kapaszkodni a motorháztető peremébe. Ezután intenzíven gyorsított, csikorgó kerekekkel és felbőgő motorral indult el az úton. Erősen kapaszkodtam, 50 méteren át küzdöttem a motorháztetőn az életemért. Ösztönösen szorítottam, hogy nehogy a jármű alá kerüljek” – idézte föl a bulvárlapnak a férfi a történteket.

„Végül egy hirtelen kanyar után lerepültem, ő pedig segítségnyújtás nélkül elhajtott” – tette hozzá a 32 éves férfi, aki a fején, a lapockáján, a könyökén és a térdein szenvedett könnyebb sérülésekkel megúszta.

A közterület-felügyelő arra is kitért, hogy amikor felvette az egyenruhát, tisztában volt vele, hogy minden megtörténhet. Mint mondta, volt már dolga felgyulladt autóval, egyszer meg is támadták, kocsival pedig már sodorták el, de ez a mostani volt a „legdurvább”, ami vele eddig megtörtént.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×