eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Védőmaszkot viselő utas a 3-as metró Deák téri állomásán 2020. március 19-én. A koronavírus-járvány miatt jelentősen csökkent az utazók száma a közösségi közlekedés járatain.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Így közlekedik a májusi hétvégéken a 3-as metró

Az ünnepnapokra más vonatkozik majd.

Az ünnepnapok kivételével a májusi hétvégéken a 3-as metró továbbra is csak az északi szakaszon jár a vonalon zajló felújítási munkák miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Május 1-jén, valamint pünkösdvasárnapon és pünkösdhétfőn a munkanapi rend szerint Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró.

Mint írták május 2-án, vasárnap csak a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni. Május 8-án és 9-én, 15-én és 16-án, valamint 29-én és 30-án a metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni - írta a BKK.

A pünkösdi hétvégén, május 22-én, szombaton a metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. Május 23-án, pünkösdvasárnapon, illetve május 24-én, pünkösdhétfőn a munkanapi rend szerint, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×