eur:
393
usd:
366.95
bux:
66786.02
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Időkép.hu

Tavaszi havazás: van, ahol már hét centi is esett

Az ország két végében, északkeleten és délnyugaton is havazik, egyre fehérebb a táj.

Fagypont közelébe hűtötte a hidegfront a levegőt, a front csapadékzónájában havazás vette kezdetét a kedd hajnali órákban. A legtöbb helyen legfeljebb 1-2 centi esett, de északkeleten és délnyugaton is kifehérdett a táj – írja az Időkép.

A legnagyobb mennyiség a portál adatai alapján a Szentgotthárdon mért 7 centiméter.

A vaol.hu arról tudósít, hogy a Kőszegi-hegységben az átvonult hidegfront nyomában 2-3 centis átmeneti hótakaró alakult ki az éjszaka folyamán.

?☀️??❄? Tél a tavaszban. A Kőszegi-hegységben az átvonult hidegfront nyomában 2-3 cm, átmeneti hótakaró alakult ki az éjszaka folyamán.

Közzétette: Kőszegi Időjárás Előrejelzés2021. április 5., hétfő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden kezdetben jobbára erősen felhős, borult égre számíthatunk, majd a déli óráktól kezdve északnyugat felől jelentősen csökken a felhőzet. A legtovább a Tiszántúlon marad felhős az ég. A csapadéksáv délkelet felé helyeződik, délelőtt még főként az északkeleti, keleti, illetve a délnyugati megyékben fordulhat elő eső, havas eső, hó, majd fokozatosan megszűnik a csapadék. Máshol egy-egy zápor, hózápor nem kizárt. Az esetlegesen kialakult hóréteg gyorsan elolvad.

Az északi, északnyugati szél erős, helyenként átmenetileg viharos lesz, napközben ugyanakkor fokozatosan veszít erejéből a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 9 fok között valószínű. Késő estére -3 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×