eur:
394.07
usd:
364.94
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Járművek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: Krizsán Csaba

Teljesen bedugult az osztrák határ

Kilométeres kocsioszlop Hegyeshalomnál és Jánossomorjánál is.

Torlódik a forgalom Ausztria felé Hegyeshalomnál - közölte az Útinform a honlapján hétfő délután.

Azt írták: az M1-es autópálya-határállomáson Ausztria felé csaknem másfél kilométeres a várakozó kocsisor.

A rendőrség honlapjának adatai szerint nemcsak Hegyeshalom autópálya-átkelőnél, hanem Jánossomorjánál is egyórás várakozással kell számolniuk a személyautóknak Ausztria felé.

Az osztrák szervek az Ausztria területére belépő gépjárművek utasainál egészségügyi ellenőrzéseket végeznek, emiatt alakult ki torlódás a hegyeshalmi és a jánossomorjai határátkelőnél - közölte a rendőrség hétfőn késő délután.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a járművezetők indulás előtt a rendőrség honlapjának Határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátkelőknél várható várakozási időkről.

A szerb határszakaszon Magyarország felé alakult ki torlódás. Röszkénél a személyautóknak, a teherautóknak három órát kell várakozniuk. Tompánál a személyautó-forgalomban kétórás, a teherautókéban háromórás a várakozás. Ásotthalomnál is egyórás várakozásra kell készülniük a Magyarországra tartó személyautóknak.

A Románia felől érkező teherautóknak Ártándnál már két órát kell várakozniuk - derül ki a rendőrség hétfő késő délutáni adataiból.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×