INFORÁDIÓ 
2020. február 24. hétfő
Szökőnap

tatabánya

bölcsőde

önkormányzat

Gyümölcslevet isznak a gyerekek a nyíregyházi Őzike Bölcsődében 2016. szeptember 22-én. A november elejéig tartó beszoktatási időszakban a 76 férőhelyes intézményben 48 új kisgyermeket szoktatnak a bölcsődéhez a gondozónők és a szülők segítségével.

Ingyenes lesz a bölcsi Tatabányán

Infostart / MTI

Eltörölte a bölcsődei gondozási díjakat az önkormányzat.

Tatabányán március elsejétől a fiatal családok terheinek enyhítésére az önkormányzati bölcsődékben eltörölték a gondozási díjakat a közgyűlés egyhangú döntésével.,

Posztovicsné Szücs Ilona polgármester (Összefogás Tatabányáért) elmondta, a döntés 324 bölcsődést érint. A városnak a működési költségek részbeni átvállalását jelentő díjból évente 10 millió forint bevétele származott, azonban az adminisztrációs költségek elvitték a beszedett összeg közel felét.

A kimutatások szerint a teljes bölcsődei létszám kétharmada után a szülök csak a gondozási díjat fizették, mert gyermekeik számára ingyenes az étkezés.

A növekvő gyermeklétszám miatt a tatabányai önkormányzat több intézményben bővítésre, valamint egy minibölcsőde létesítésére pályázott, ezek negyven új férőhellyel bővíthetik a város bölcsődei hálózatát.

Nyitókép: Balázs Attila
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018