eur:
394.87
usd:
372
bux:
66398.5
2024. április 16. kedd Csongor
Közlekedésbiztonsági ellenőrzést végeznek rendőrök Alsónémedinél 2019. augusztus 26-án. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ezen napon fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott az M0-ás autóúton. Az ellenőrzés fő célja a külföldi autószállító járműszerelvények vizsgálata volt. A rendőrök nyolc autószállító járműszerelvényt és két tehergépkocsit ellenőriztek,  nyolc járművezetővel szemben szabtak ki bírságot túlsúlyos járművel való közlekedés és egyéb szabályszegés miatt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Majdnem minden ellenőrzött járművel gond volt

A Pest megyei rendőrök közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak az M0-s autóúton.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai hétfőn 9 órától 15 óráig fokozott ellenőrzést hajtottak végre az M0 autóúton, Alsónémedi térségében.

Az ellenőrzés fő célja ezúttal a külföldi autószállító járműszerelvények vizsgálata volt, tengelysúlyméréssel egybekötve. Az akció kiterjedt továbbá a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére, valamint az ittas vagy bódult állapotú járművezetők kiszűrésére is.

Az akcióban a rendőrök nyolc autószállító járműszerelvényt és két tehergépkocsit ellenőriztek, amelynek során

nyolc járművezetővel szemben szabtak ki bírságot

túlsúlyos járművel való közlekedés és egyéb szabályszegés miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×